JD &Projects

MADE BY MEMORIES

Om een droom werkelijkheid te laten worden ben ik in 2019 in een zelfgebouwde camperbus langs de westkust van Europa gaan reizen. Onderweg gaf ik workshops waarbij ik vakantiegangers bewust wilde laten maken van de prachtige omgeving waarin we ons begaven. We maakte de meest tastbare vorm van herinneringen; souvenirs. 

NOVA

Het NOVA-team organiseerde en ontwierp een spectaculaire opening van de Cultuurnacht in Breda. Bezoekers waande zich in een interactieve instalatie in de vorm van een cosmos. Waarbij de bezoekers na een tijdje de controle verloren. En de instalatie de show overnam. 

DE UITVINDFABRIEK

Mijn werkzaamheden bij De Uitvindfabriek zijn divers en uitdagend. 

Van het begeleiden van groepen kinderen. Tot het ontwikkelen van workshops en nieuw lesmateriaal (/avonturen). Ook een groot deel van de communicatie behoort tot een van mijn taken. 

STITCHED

Het bouwpakket van stitched zorgt ervoor dat mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt weer mee kunnen doen in de productvervaardegings werkplaats van het RIBW-Brabant. Door de laagdrempelige techniek die speciaal is ontwikkeld op de behoeftes en talenten van de werknemers hebben de werknemers direct invloed op de vorm van het eindproduct en is elk ontwerp uniek. 

CENTRUM VAN LEER

Het meteriaal leder stroomt door het DNA van de gemeente Waalwijk ewerdt de trots n haar bewoners. Na veel gesprekken met de bewoners hebben in samenwerking met 'AIYMES' de verhalen en ontwikkelingen van het materiaal en de industrie de vorm gekregen van een met leder beklede bank. Waarin quotes en teksten gegraveerd zijn van de bewoners van Waalwijk.

DJEPT

Nieuwbouwprojecten kunnen soms voor weerstand zorgen bij lokale bewoners. Om zo transparant mogelijk te werken met burgerparticipatie als doel, is er in opdracht van Scheepers&Renee een communicatietool ontwikkeld waarbij architecten en burgers met elkaar het gesprek aan kunnen gaan.